De Litening test

 Zeer positieve testen van de nieuwe Litening lijn van Cube

LiTENING C:68X PRO test

De kwaliteit en de prijs van Cube is al jaren fantastisch. Ik rijdt er zelf sinds begin november 2021 op, ik ben helemaal flabbergasted. Iedereen kijkt naar mijn fiets, het ziet eruit als een super Aero monster, maar ik zit er heerlijk op, ook bij lange (rustige) ritten.
Ik was een beetje bang voor het stuur, dat is natuurlijk niet te wijzigen, maar het zit heerlijk, het is precies goed. Ook als ik in een klim de handen boven op het stuur leg voelt het goed aan.

Ik krijg veel vragen of ik last heb van de aanslag die het balhoofd heeft. Ik zat zelf ook met die vraag, het is een raar idee dat je het stuur niet zover kunt draaien als jezelf wil. Ik heb op een grote parkeerplaats geprobeerd om tegen de aanslag aan te rijden, dat gaat wel op zeer lage snelheid. Daarna ben ik de snelheid gaan opvoeren, Mijn ervaring is dat wanneer je rond de 9 km per uur rijdt dat je dan helemaal meer zo scherp kunt sturen. Het komt eigenlijk alleen voor met de fiets wegzetten. Tijdens normaal gebruik heb ik de aanslag nog nooit gebruikt.

Ik ben helemaal fan van de litening, maar ja, ik verkoop die dingen, dus (bijna) niemand gelooft mij…
Daarom heb ik een aantal links van reviews van de Litening C68X op een rijtje gezet:

2020 Cube Litening C68 SLT- ridersguide

 2020 Cube Litening SLT- racefietsblog

2020 Cube Litening – bikeride

2020 Litening pro – RoadCC

 Litening test GCN

 

Als je wil weten of we er nog 1 voor je beschikbaar hebben, we hebben alle maten van alle types besteld.

 

Cube Litening C68 pro 2021